Λίγες μέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να βγάλει από το θρυλικό τραγούδι «Άδωνις» τη λέξη «χοντρή», ο Σταμάτης Κραουνάκης, δημιουργός του τραγουδιού, έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει ήδη κάνει δηλώσεις για την κίνηση αυτή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ωστόσο επανήλθε στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο Άλσος και έκανε με τον τρόπο του μία πιο σαφή τοποθέτηση.

Στο βίντεο από το Πρωινό, ο Σταμάτης Κροαυνάκης ερμήνευσε το κομμάτι χωρίς να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή», ενώ φωτογράφισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ως «κουλή δεξιά»!

«Μας πείραξε η χοντρή, μας πείραξε η χοντρή»

«Μας πείραξε η χοντρή, μας πείραξε η χοντρή. Τι να ‘φταιγε κι αυτή, τι να ‘φταιγε κι αυτή… Χοντρούλα είναι κι αυτή… Χοντρούλα είναι κι αυτή. Δεν πειράζει και η χοντρή, τι να κάνει κι η χοντρή. Άμα είσαι δεξιά κουλή, θα σου φταίει η φτωχιά χοντρή» ακούγεται να λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο διάσημος άντρας και η «χοντρή νευρικιά»

Σε πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση του δίσκου του «Ο Τίγρης», ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε αποκαλύψει πως η «χοντρή νευρικιά» είναι διάσημος άντρας.

«Η ‘χοντρή νευρικιά’ που αναφέρεται στο τραγούδι είναι ένας πασίγνωστος άνδρας. Αυτό το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε».

«Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε» δήλωνε πριν από λίγες ημέρες ο Σταμάτης Κραουνάκης. «Εγώ που τον λέω τον ‘Άδωνι’ τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Το τραγούδι είναι 40 χρόνων και είναι αθώο», υπογράμμιζε.