Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 35χρονη σύμβουλος σε σχολείο στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, καθώς κατηγορείται για την επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονου.

Η Kelly Ann Schutte βρισκόταν σε σχέση με τον ανήλικο μαθητή της από το φθινόπωρο του 2022 μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι.

Η Αστυνομία πληροφορήθηκε τον Ιούλιο όταν συγγενής της συμβούλου την «έπιασε» να ανταλλάσσει φιλιά με τον 14χρονο στο σπίτι της. Ο ίδιος εισέβαλε στο σπίτι και επέβαλε στο αγόρι να φύγει. Τότε ο ανήλικος κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο και τηλεφώνησε στους γονείς του να πάνε να τον πάρουν. Η μητέρα του έμαθε τα πάντα από τον ίδιο και κάλεσε την επόμενη μέρα στις 18 Ιουλίου την Αστυνομία.

Ο 14χρονος είπε στους Αστυνομικούς ότι όλα έγιναν στην επιστροφή από μια εκπαιδευτική εκδρομή, όταν καθόταν δίπλα στην 35χρονη, το φθινόπωρο του 2022. Από τότε η 35χρονη τον καλούσε για να πάει στο γραφείο της και εν συνεχεία του έστελνε μηνύματα μέσω της πλατφόρμας Canvas και μετά μέσω Snapchat.

Ο 14χρονος και η 35χρονη είχαν σεξουαλικές επαφές τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Η σύμβουλος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον ανήλικο στο σπίτι του όταν οι δικοί του απουσίαζαν, αλλά και στο αυτοκίνητό της.

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 14χρονου ένα σκουλαρίκι της 35χρονης και μηνύματα και φωτογραφίες στο κινητό του.

Η Kelly Ann Schutte βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ενώ της έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία και επαφή με μαθητές. Στην περιοχή που εργαζόταν της απαγορεύθηκε είσοδος σε κάθε σχολείο.