Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας 40χρονος άνδρας το βράδυ του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 40χρονος άνδρας από την Αλβανία δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστο άτομο, στην περιοχή των Συκεών.

Ο δράστης τραυμάτισε τον άνδρα στην κοιλιά και το κεφάλι για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία.

Ο 40χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», στη Θεσσαλονίκη. Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Από την Ελληνική Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Μυστήριο με «άγνωστο» που μαχαίρωσε ξαφνικά 25χρονο στη Λάρισα

Ερωτηματικά αφήνει η κατάθεση ενός 25χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Λάρισας.

Σημειώνεται ότι είχε μεσολαβήσει ένας καβγάς για «ασήμαντη αφορμή», όπως λέει το θύμα, και κατέληξε με τραύματα στο κεφάλι και μαχαιριές στο πρόσωπο.

Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε σε… τυροπιτάδικο τα ξημερώματα, γύρω στις 06:00.

Τον άνδρα είδαν αιμόφυρτο περαστικοί και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ τον οποίο παρέλαβαν και μετέφεραν λίγη ώρα μετά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τι είπε το θύμα στους Αστυνομικούς

Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άνδρας έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, και «πιθανόν από μαχαίρι» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, φέρεται να υποστήριξε μιλώντας στις αρχές πως δέχθηκε επίθεση από άτομο που δεν γνώριζε την ώρα που βρισκόταν σε τυροπιτάδικο στο κέντρο της πόλης και έτρωγε.