Μπροστά σε ένα σουρεαλιστικό θέαμα είχαν την τύχη να βρεθούν οι κάτοικοι της Σύρου της περασμένη Πέμπτη (19/10), όταν αντίκρισαν ένα ελικόπτερο να προσγειώνεται σε ένα πρατήριο καυσίμων προκειμένου να ανεφοδιαστεί με καύσιμα!

«Στάθμευσε» στο βενζινάδικο και περίμενε για ανεφοδιασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, το… όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό καταγράφηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με τους κατοίκους να μένουν άναυδοι βλέποντας το μικρό ελικόπτερο που πετούσε πάνω από τα κεφάλια τους ξαφνικά να κατεβαίνει και να «σταθμεύει» στο βενζινάδικο.

Ο πιλότος έφθασε στο πρατήριο με το εναέριο μέσο σαν να ήταν κανονικό όχημα και γέμισε το ντεπόζιτο για να έχει αποθέματα για την επόμενη πτήση.

Εικόνες από το… μέλλον

Ο πιλότος περίμενε να τελειώσουν με το γέμισμα οι οδηγοί των «κοινών» οχημάτων. Αυτοί όμως είχαν μείνει σαστισμένοι να κοιτούν το πρωτοφανές θέμα που εκτυλισσόταν εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια τους.

Ο πιλότος περιμένει στη σειρά με το ελικόπτερό του

Το ελικόπτερο είχε σταματήσει δίπλα τους και όλοι, όσοι βρέθηκαν στο σημείο, θαύμασαν το μικρό εναέριο πτητικό μέσο και την εντυπωσιακή εμφάνισή του με τις εικόνες να θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας, ή – όπως θα μπορούσε να πει κανείς- πιθανόν εικόνες από το μέλλον χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, που οι άνθρωποι ίσως και να έχουν τη δυνατότητα να «πετούν» με το… ιδιωτικό εναέριο μέσο τους, πάνω από την Κηφισίας για παράδειγμα, γλιτώνοντας αμέτρητες ώρες από το μποτιλιάρισμα που δημιουργείται σε καθημερινή βάση.