Νεκρός σε δύσβατο σημείο στην περιοχή της Δίβρης, στην Αρχαία Ολυμπία, εντοπίστηκε 55χρονος ιερέας, που αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο.

Η σορός του βρέθηκε από κατοίκους του χωριού, σε γκρεμό δίπλα στο δρόμο σε δασικό τμήμα με πουρνάρια. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για την ανάσυρσή του ενώ συνδρομή παρείχε και η Ελληνική Αστυνομία.

«Σορός άνδρα ανασύρθηκε από δύσβατο σημείο στην Τ.Κ. Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο 55χρονος είχε εξαφανιστεί από χθες

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο ιερέας είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής (6/10). Οι οικείοι του, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία τον αναζητούσαν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο από τη Δίβρη προς τα Τριπόταμα.

Μέχρι αργά τη νύχτα δεν είχαν εντοπιστεί τα ίχνη του αλλά η οικογένειά του και οι συγχωριανοί του συνέχισαν να τον αναζητούν, ώσπου περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/10) εντοπίστηκε η σορός του, σε έναν γκρεμό δίπλα στο δρόμο, σε δασικό τμήμα με πουρνάρια.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το ilialive.gr, ο 55χρονος ιερέας βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Οι Αρχές εξετάζουν την υπόθεση και ανοιχτά είναι όλα τα σενάρια.