Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, εμφανίστηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδεία του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλου.

Νωρίτερα, είχαν σύσκεψη στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη, πρώην τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ για τα επόμενα βήματα και την στρατηγική που θα ακολουθήσουν στους μεγάλους δήμους και περιφέρειες, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε τον Γιώργο Ιωακειμίδη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λέγοντας «στηρίζουμε Ιωακειμίδη».

Όταν ρωτήθηκε για το πρόγραμμά του σήμερα, απάντησε χαρακτηριστικά «θα σας τα πει όλα ο Σωκράτης Φάμελλος. Είναι… σουρπρίζ».

Και στη συνέχεια, ανέβηκαν στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι και με τον Παύλο Πολάκη, στο γραφείο του Σωκράτη Φάμμελου στη Βουλή.

Η συνάντηση των δύο ολοκληρώθηκε, χωρίς να έχουν διαρρεύσει ακόμη πληροφορίες για το τι συζήτησε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον βασικότερο υποστηρικτή του και, κυρίως, εάν συμφωνήθηκε να αναλάβει κάποιο αναβαθμισμένο πόστο ο βουλευτής Χανίων.

Αρνήθηκε να αναλάβει οποιαδήποτε θέση η Αχτσιόγλου

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ρώτησε εάν θέλει οποιασδήποτε θέση στον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, όπως η ίδια δήλωσε, λέγοντας πως δεν δέχτηκε για προσωπικούς λόγους.

«Στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θέλω να αναλάβω θέση, δεν έχω την ενέργεια αυτή στιγμή», είπε η μέχρι πρότινος υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα διευκρίνισε ότι δεν θα συνεχίσει να είναι τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, ενώ δήλωσε πως η συνάντησή της με τον Στέφανο Κασσελάκη έγινε σε  θετικό κλίμα.