Σοκάρουν όσα έρχονται στο «φως» για τα όσα βίωνε τόσα χρόνια η 22χρονη και το 2,5 ετών παιδί της στον Βόλο, από τον κακοποιητικό σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την χτυπούσε και να την απειλούσε συστηματικά.

«Με έσωσες» ήταν τα πρώτα λόγια της νεαρής γυναίκας στη γειτόνισσα η οποία έσπευσε στο σπίτι του ζευγαριού, όταν άκουσε τις κραυγές της 22χρονης.

Ωστόσο, από πλευράς του ο 28χρονος αρνείται ότι κρατούσε έγκλειστη τη σύζυγό του, ενώ παραδέχτηκε ότι την είχε χτυπήσει επειδή τον… προκάλεσε.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος, μιλώντας μέσα από το κρατητήριο στο Star ισχυρίστηκε πως δεν κρατούσε τη σύζυγό του φυλακισμένη στο σπίτι τους, αν και παραδέχεται ότι την περασμένη Πέμπτη, όντως την χτύπησε.

«Είναι ψέματα»

«Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με εκνεύριζε γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε γιατί έλεγε ότι δεν είχαμε λεφτά. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μόνο την Πέμπτη την χτύπησα γιατί με ζάλιζε να φύγουμε για Αγγλία», είπε ο άνδρας και αναφερόμενος στο 2,5 ετών παιδί του είπε:

«Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα».

Απειλές δέχεται η 22χρονη

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια η 22χρονη μαζί με το παιδί της ζούσε τον απολυτό εφιάλτη στα χεριά του 28χρονου συζύγου της, που τους κρατούσε φυλακισμένους στο σπίτι – κολαστήριο στο Βόλο.

Καθημερινά η άτυχη γυναίκα βίωνε τον τρόμο με τους ξυλοδαρμούς να είναι διαρκείς και ανελέητοι.

Το τέλος του Γολγοθά της έφτασε όταν για μία ακόμη φορά γειτόνισσες της στις Αλυκές του Βόλου άκουσαν την 22χρονη να ουρλιάζει και κατάλαβαν ότι ο σύζυγος της ξανά την κακοποιεί. Έτσι, αποφάσισαν επιτέλους να σταματήσουν την αρρωστημένη συμπεριφορά του 28χρονου.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 28χρονος συνελήφθη, αλλά η επικίνδυνη συμπεριφορά του 28χρονου δεν σταματά ούτε μέσα από τα κρατητήρια της ΕΛΑΣ στην Μαγνήσια. Οι συγγενείς του απειλούν τώρα την οικογένεια της 22χρονης να πάρει πίσω την μήνυση και να επιστρέψει στον συλληφθέντα καθώς του… ανήκει, όπως λένε.

Η 22χρονη, που μαζί με την λίγων μηνών κόρη του ζευγαριού βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στο Βόλο, φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί θα την βρει και θα την σκοτώσει.

Ο ίδιος προκλητικά υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα, κι ότι δεν κακοποιούσε την γυναίκα του.

«Δεν χτύπησα την γυναίκα μου ούτε το παιδί μου. Είχαμε απλά έναν καβγά. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», ανέφερε ο 28χρονος.

Την Τρίτη ο 28χρονος θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές Βόλου για να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί.