Με ιδανικό τρόπο επέστρεψε ο Πανσερραϊκός στο σπίτι του καθώς στο πρώτο του παιχνίδι στη φυσική του έδρα νίκησε με 2-0 τη Λαμία και πανηγύρισε το παρθενικό του τρίποντο στη Super League. Όλα κρίθηκαν σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Άλεξιτς και Σταίκο να σκοράρουν και να χαρίζουν στην ομάδα τους τη νίκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει νωρίτερα το προβάδισμα.

Αν και η Λαμία ήταν εκείνη που πλησίασε στο γκολ στο 25’ με τους Μαρτίνεθ και Καρλίτος που δεν κατάφεραν να σκοράρουν από καλή θέση, στη συνέχεια τα «λιοντάρια» κυριάρχησαν.

Στο 32′ η κεφαλιά του Πεταυράκη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 53′ ο Κοσέλεφ έκανε απίθανη απόκρουση στην κεφαλιά του Άλεξιτς.

Η πίεση του Πανσερραϊκού επιβραβεύτηκε στο 66′, όταν από το φάουλ του Πηλέα, ο Μπέργκστρομ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, με τον Κοσέλεφ να αποκρούει εντυπωσιακά και τον Άλεξιτς να σημειώνει από κοντά το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Πασχάλη Στάικο. Πιέζοντας ψηλά, έκλεψαν την μπάλα κι ο Στάικος έπιασε έναν «κεραυνό» εκτός περιοχής, νικώντας τον γκολκίπερ της Λαμίας για το 2-0 που «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς…

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, (86’ Ντανκερλούι) Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (64’ Χατζητραβός), Τομάς (46’ Μασκανάκης), Άλεξιτς (90’+4’ Μπάιροβιτς).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (64’ Σαντάνα), Νούνιες (79’ Τσιλιανίδης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (64’ Λόνγκο), Καρλίτος (84’ Ακούνια), Τσιλούλης (46’ Τόσιτς).