Ώρα οκτώ και είκοσι πρώτα λεπτά βράδυ Τρίτης. Μία γιαγιά κρατώντας το εγγόνι της από το χέρι έχει ανέβει στη νησίδα της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη. Ξεκινάει και διασχίζει τον δρόμο, με το διερχόμενο όχημα όπως ακούγεται να αρχίζει να φρενάρει για να τους αποφύγει.

Ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο. Διαπερνάει τη διαχωριστική νησίδα και συγκρούεται μετωπικά με διερχόμενο όχημα στο αντίθετο ρεύμα. Ο ήχος της σύγκρουσης είναι εκκωφαντικός.

Στο όχημα του 50χρονου ξέσπασε φωτιά

Από τον κρότο της σφοδρής σύγκρουσης βγήκαν έξω επιχειρηματίες της περιοχής που έτρεξαν να συνδράμουν με πυροσβεστήρες στα χέρια.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του οχήματος που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Και όλα αυτά… ενώ η γυναίκα που διέσχισε τον δρόμο με το ανήλικο παιδί φαίνεται να συνεχίζει κανονικά την πορεία της.

Ο 50χρονος οδηγός του αυτοκίνητου που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ανασύρθηκε νεκρός, με τους επιβαίνοντες του άλλου οχήματος να νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.

Το φρικτό ατύχημα σημειώθηκε στο 37ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο.

Μετά τη σύγκρουση τα αυτοκίνητα πήραν φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση οκτώ πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα για την κατάσβεσή της.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά

Λόγω του τροχαίου είχε διακοπεί για περίπου μία ώρα η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Πόρτο Ράφτη.