Θλίψη αλλά και αμέτρητα ερωτηματικά προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος 20χρονης φοιτήτριας στα Ιωάννινα, η οποία εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική με αμυγδαλίτιδα, και έπειτα υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα όταν η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από την Χίο εισήχθη στην κλινική. Ωστόσο, μέρα με τη μέρα η κατάστασή της άρχισε να επιδεινώνεται, τότε οι γιατροί τής έκαναν αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην κλινική.

Σήμερα Τετάρτη (13/9) και κατά την διάρκεια εξετάσεων η 20χρονη έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί με κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν  είναι πολλά και κρίσιμα, κι αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα  παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να χειροτερεύει συνεχώς δίχως να είναι ξεκάθαροι οι λόγοι.