Πρωτοφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών έγινε στη Λούτσα, όπου μέσα σε ένα αυτοκίνητο που είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες εκτελέστηκαν έξι άνθρωποι, αλλοδαποί σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Φωτογραφία από το σημείο του μακελειού λίγη ώρα μετά το πολλαπλό φονικό

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής, που βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, είδαν μέσα από τα σπασμένα τζάμια, τρεις νεκρούς στο πίσω κάθισμα, δύο στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού αλλά και έναν πεσμένο στο έδαφος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η άγρια εκτέλεση, που είναι πρωτοφανής στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά, έγινε στην οδό Αρίωνος, έναν χωματόδρομο με αραιή δόμηση.

Οι αστυνομικοί είδαν πολλούς κάλυκες δίπλα στο αυτοκίνητο με τα έξι θύματα. Και από τις πρώτες μαρτυρίες που έλαβαν από τους έντρομους κατοίκους, φάνηκε ότι υπήρξε ομάδα αδίστακτων εκτελεστών που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και σε ένα αυτοκίνητο.

Οπως έγινε γνωστό, δόθηκε εντολή σε λιμάνια και αεροδρόμια αλλά και στα χερσαία βόρεια σύνορα της χώρας να υπάρχει αυξημένη επαγρύπνηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν  τα θύματα και να εξακριβώσουν αν υπάρχει εμπλοκή τους σε αξιόποινες πράξεις και αν συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με κυκλώματα της νύχτας και με ποια.

Η αγριότητα της εκτέλεσης, καταδεικνύει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δράσης, από επαγγελματίες δολοφόνους, που αποπεράτωσαν ένα πρωτοφανές συμβόλαιο θανάτου, που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί ξανά στη χώρα.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν περίπου 25 κάλυκες από τον τόπο της εκτέλεσης και τα θύματα μάλλον έχουν αλβανική καταγωγή.