Νέα στοιχεία για τη βιαιότητα των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όλα αυτά τη στιγμή που στην ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να βρουν ποιος είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 70 εκ των κατηγορουμένων και αύριο αναμένεται να απολογηθεί και το τελευταίο γκρουπ των 35 ατόμων.

Πρώτα μαχαίρωσαν τον Μιχάλη Κατσουρή και στη συνέχεια τον χτύπησαν με ρόπαλο

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, όπως προκύπτει από τα βίντεο που έχουν στην διάθεσή του οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια και του γηπέδου της ΑΕΚ, και έπειτα από την ανασύνθεση των γεγονότων προέκυψε μια ανατριχιαστική διαπίστωση: Οι χούλιγκανς, αφού μαχαίρωσαν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, φαίνεται πως τον χτύπαγαν από πίσω με ρόπαλα, ενώ αυτός προσπαθούσε να ξεφύγει!

Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν έχει ακόμη καταγραφεί η στιγμή που ο άτυχος 29χρονος δέχεται τη μοιραία μαχαιριά. Ωστόσο, η συλλογή υλικού συνεχίζεται.

Στη λίστα υπόπτων για την δολοφονία του Μιχάλη και άτομα που δεν έχουν συλληφθεί

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται πως στη λίστα υπόπτων για τα επεισόδια, υπάρχουν και αρκετοί που δεν έχουν συλληφθεί.

Με άλλα λόγια, ορατό είναι το ενδεχόμενο, να μην έχει συλληφθεί ο δολοφόνος του 29χρονου.

Βρέθηκε το «οπλοστάσιο» των οπαδών;

Σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την πορεία των ερευνών πάντως αποτελεί το γεγονός πως χθες το βράδυ άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν «σημείο-οπλοστάσιο» των χούλιγκαν κοντά στην τοποθεσία που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης.

Αναλυτικότερα, οι αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιο περίοικο, έσπευσαν στην περιοχή και εντόπισαν στυλιάρια, ρόπαλα ακόμη και προστατευτικά μασελάκια που χρησιμοποιούν πυγμάχοι, κρυμμένα σε σημείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς σε ανθοπωλείο στην περίμετρο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Τα ευρήματα περισυνελέγησαν με ιδιαίτερη προσοχή και τοποθετήθηκαν σε ειδικές σακούλες προκειμένου να μην υπάρξει αλλοίωση στοιχείων τυχόν γενετικού υλικού ή δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ίσως φέρουν.

Έχουν ήδη σταλεί στην Διεύθυνση εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξετασθούν.

Μάλιστα, για το σημείο στο οποίο και βρέθηκε το οπλοστάσιο προκύπτει και βίντεο, το οποίο έχουν ήδη οι αρχές στην κατοχή τους.

Στα καρέ καταγράφονται χούλιγκαν να αφήνουν «πολεμοφόδια» εκεί και με βάση τις εικόνες εκτιμάται πως τα άτομα έκρυψαν τον οπλισμό εκεί κατά την διαφυγή τους, μετά τα αιματηρά επεισόδια, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη