Φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και την Σακίρα, όπου αυτή τη φορά οι παπαράτσι τους πέτυχαν να έχουν συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα από τα σπίτια του επτά φορές πρωταθλητή στην Ίμπιζα.

Τους τελευταίους μήνες, Χάμιλτον και Σακίρα έχουν βρεθεί σε διάφορα σημεία του …πλανήτη, λόγω και των υποχρεώσεων του βρετανού πιλότου στα γκραν πρι. Η πρώτη φορά ήταν στο Σίλβερστόουν πριν μερικές εβδομάδες, ενώ από τότε έως και σήμερα, φήμες αναφέρουν ότι είναι μαζί τον περισσότερο καιρό.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλείται βρετανική εφημερίδα τον Ιούνιο η Σακίρα και ο Χάμιλτον έβγαλαν φωτογραφία αγκαλιασμένοι ενώ διασκέδαζαν σε εστιατόριο της Βαρκελώνης μετά το τοπικό γκραν πρι. Πάντως, όπως επικαλείται το περιβάλλον της Σακίρα, η δημοφιλής 46χρονη τραγουδίστρια και ο 38χρονος πιλότος της F1 έχουν απλά μια δυνατή σχέση φιλίας

Σαφώς, ο μεγάλος πονοκέφαλος του Χάμιλτον, δεν είναι όπως φαίνεται αν θα παραμείνει μαζί με τη Σακίρα αλλά  η ανανέωση του συμβολαίου του με τη Mercedes. Ο βρετανός πιλότος αναμένει από τις αρχές Ιουνίου την αντιπρόταση της ομάδας του, με την τελευταία να εξετάζει την πρόταση …μαμούθ του βρετανού που ζητούσε 240 εκατομμύρια ευρώ και συμβόλαιο για δέκα χρόνια.