Το πρώτο καλοκαίρι μετά το διαζύγιο του με τη Λένα Δροσάκη διανύει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Και ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει να βρεθεί πολλές μέρες με τον μονάκριβο γιο του κάνοντας καλοκαιρινές διακοπές.

Προτεραιότητα ο Ανάστασης

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2020 αποφάσισε να χωρίσει τον περασμένο Απρίλιο. Οι δυο ηθοποιοί όμως, παρότι έχουν χωρίσει σαν ζευγάρι, παραμένουν ενωμένοι ως γονείς μιας και ο γιος τους Αναστάσης αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αυτό το διάστημα που η Λένα Δροσάκη βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς», ο ηθοποιός επέλεξε να περάσει μερικές ημέρες με τον γιο του μακριά από την Αθήνα.

Η πρώτη συνέντευξη του Μπουρδούμη μετά την ανακοίνωση διαζυγίου

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube.

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου, αλλά το πιο σημαντικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Οπότε εκεί είναι η βάση, από εκεί ξεκινάνε όλα και εκεί ορίζονται όλα. Πλέον η σκέψη μου και ό,τι κάνω και πράττω ειδικά από όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.