Viral έχει γίνει στο Tik Tok το βίντεο με ένα αγόρι ηλικίας περίπου 11-12 ετών από το Τέξας, το οποίο χτύπησε το κουδούνι γείτονά του λέγοντας «χρειάζομαι μερικούς φίλους».

Ο λόγος για τον Σέιντεν Γουόκερ το συγκινητικό αίτημα του οποίου κατέγραψε η κάμερα στο κουδούνι του σπιτιού των γειτόνων του, του Μπρέναν Ρέι και της Έιντζελ Χάμερσμιθ.

«Τι συμβαίνει φίλε μου;» ακούγεται να ρωτάει τον Σέιντεν ο Μπρέναν Ρέι με το μικρό αγόρι να του απαντά «γεια, ήθελα απλά να ρωτήσω αν ξέρετε μερικά παιδιά εδώ γύρο, 11 ή 12 ετών, γιατί χρειάζομαι μερικούς φίλους. Το έχω ανάγκη μεγάλη».

Ο Ρέι τότε είπε στο αγόρι να πάει σε ένα σπίτι λίγο πιο κάτω στο οποίο γνώριζε ότι ζουν δύο παιδιά με τον Σέινεν να του απαντά, όμως, ότι «δεν είναι φίλοι μου πια γιατί μου έκαναν bullying».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 66 εκατ. views στο TikTok.

@brennanray Its takes 2 seconds to make someones day, you never know what people are going through until you get a chance to talk to them. This young man is well mannered, kind, and brave. So tiktok can we help shayden make some friends???#fyp #bekind #nobullying #love #kindness #letschangetheworld ♬ original sound – Brennan Ray

Μετά την επίσκεψη του μικρού αγοριού, το ζευγάρι των γειτόνων αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στην πλατφόρμα GoFundMe «για να του αγοράσουμε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, μερικά ρούχα και μερικά εισιτήρια για λούνα παρκ. Ας του δείξουμε ότι έχει κάποιους φίλους».

@brennanray Lets make this kid feel special! Will post go fund me page in description. Pt 3 will be him receiving everything. 💙#fyp #bekind #nobullying #letschangetheworld #happiness #heartwarming ♬ original sound – Brennan Ray

Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη ώστε μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκε το ποσό των 37.000 δολαρίων μέχρι η μητέρα του Σέιναν να σταματήσει τη διαδικασία την Παρασκευή. Σε βίντεο που ανήρτησε ο θετός του πατέρας, μετά την συγκινητική κίνηση των γειτόνων του, ο μικρός Σέιναν «είναι τελείως διαφορετικό παιδί» με το αγόρι να λέει «με συγκινήσατε πολύ. Θέλω κυριολεκτικά να κλάψω από όσα κάνατε για μένα».