Εντοπίστηκε ο οδηγός canyoning που είχε παρασυρθεί νωρίτερα από τα νερά στο φαράγγι Ορλιάς στον Όλυμπο.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική ο οδηγός εντοπίστηκε και φέρεται να μην έχει τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ο οδηγός εντοπίστηκε από την ΕΜΑΚ με πολλαπλές κακώσεις.
Αυτή την ώρα συνεχίζεται η επιχείρηση στον Όλυμπο για τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια αναμένεται να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αγνοούμενο οδηγού, που φέρεται να ηγείτο ομάδας 11 ατόμων, συμμετείχαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/07): Πού θα δείτε το Γαλλία – Ισπανία, τη «μάχη» του Τσιτσιπά και το meeting της Βουδαπέστης
- Παράταση για τις παλιές ταυτότητες – Ποιους αφορά, πού θα γίνονται δεκτές και μέχρι πότε
- Continental Tour: Πού και πότε θα δείτε τις προσπάθειες των Τεντόγλου – Καραλή στο meeting της Βουδαπέστης







