Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τη δικαστική του περιπέτεια.

Ο ηθοποιός υπενθυμίζεται ότι κρίθηκε αθώος για ένα μόνο κακούργημα της κατηγορίας του βιασμού κατά συρροή, ενώ κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού στη δίκη που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023.

Το οικόπεδο του στο Σοφικό Κορινθίας λοιπόν, βγήκε σε πλειστηριασμό και κατακυρώθηκε με 75.601 ευρώ, μόλις ένα ευρώ περισσότερο από την τιμή εκκίνησης.

Αύριο, Παρασκευή 16 Ιουνίου, θα βγει σε πλειστηριασμό και το σπίτι του στο Σοφικό με τιμή εκκίνησης τις 141.1210 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός για το σπίτι του στο Σοφικό, θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με τιμή εκκίνησης τις 141.120 ευρώ.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για να προβληθούν ξανά σειρές του στην τηλεόραση.

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Εάν δείτε τις τηλεθεάσεις όταν γινόταν η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν πάρα πολύ υψηλές. Εάν παίξει ένα σήριαλ, εκεί θα δούμε τις τηλεθεάσεις. Θα δούμε αν ο κόσμος ενδιαφέρεται ή όχι. Θυμάστε και με τον κ. Κιμούλη, τι επιθέσεις άδικες δέχτηκε. Κι όταν ανέβηκε η θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη έγινε sold out. Δεν υπήρχε εισιτήριο προς διάθεση. Αν και ο κ. Κιμούλης δεν διώκεται ποινικά, έγινε μεγάλη προσπάθεια να τον απαξιώσουν ως προσωπικότητα. Αλλά ήταν κάτι που απέτυχε. Είμαστε στο δρόμο για να αποτύχει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα

Τι περιλαμβάνει το σπίτι

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας βρίσκεται στη θέση «Αμμόνι» της Δημοτικής Κοινότητας Σοφικού, της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας του Δήμου Κορινθίων.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο έκτασης 1.242 τ.μ. εντός του οποίου υφίσταται διώροφη οικοδομή, που αποτελείται από:

  • Υπόγειο με αποθηκευτικούς χώρους εμβαδού 30 τ.μ.
  • Ημιυπόγειο που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα και πέρα από την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας έχει ανεξάρτητη κύρια είσοδο από την νοτιοδυτική πλευρά της κατοικίας. Περιλαμβάνει έναν χώρο καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει κουζίνα με συνεχόμενο λουτρό, και εξώστη προς την πρόσοψη.
  •  Ισόγειο με τον χώρο υποδοχής, τραπεζαρία, εσωτερική σκάλα προς τη σοφίτα, ενιαίο χώρο καθιστικού, χώρο σαλονιού, ανεξάρτητο χώρο με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό, και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο.
  • Σοφίτα που έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα με ανοικτό εξώστη απ’ όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ανεξάρτητο λουτρό.