Με τ’ εμποδίων γίνεται η επιστροφή των εκδρομέων του σαββατοκύριακου στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου λόγω ενός τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος των Μεγάρων.
Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με συνέπεια να παραμείνει κλειστή για αρκετή ώρα.
Η διέλευση των οχημάτων από το σημείο γινόταν με δυσκολία με συνέπεια να προκληθεί μποτιλιάρισμα και οι οδηγοί να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες από την Κακιά Σκάλα μέχρι τα Μεγάρα.


- COURT ROOM: Μια διαφορετική ματιά στο Final Four της EuroLeague 2026 κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στο YouTube @ta_neagr
- Υπόθεση Κυριακής Γρίβα: Το εδώλιο του κατηγορούμενου δείχνει η εισαγγελέας για τους τέσσερις αστυνομικούς
- Σε κατάσταση συναγερμού η Αθήνα για το Final Four – Αυστηροί έλεγχοι γύρω από το T-Center







