Ο Ηλίας Μίχος, προφυλακισμένος εδώ και 9 μήνες για τη μαστροπεία και τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια, μοιάζει αμετανόητος, επιμένει ότι είναι αθώος, χαρακτηρίζει «λάθος» τη «συνεύρεση» με το παιδί και στέλνει δώρα σε φίλους του από τις φυλακές.

Ο κατηγορούμενος στη σοκαριστική υπόθεση, σύμφωνα με το Star, φτιάχνει μέσα στη φυλακή ρολόγια με καλαμάκια, γράφει αφιερώσεις και τα στέλνει σε φίλους του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος έχει στείλει και πέντε τετρασέλιδες επιστολές, στα οποία ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, πως είναι αθώος, πως δεν είναι βιαστής ή μαστροπός ενώ χαρακτηρίζει «συνεύρεση» την κακοποίηση του παιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ήταν λάθος που συνευρέθηκα με τη 12χρονη».

Ταυτόχρονα γράφει πως πηγαίνει στην εκκλησία των φυλακών και τον αγαπάνε όλοι ενώ υποστηρίζει πως η αλήθεια θα βγει στο φως.

«Δεδομένο ότι πίσω από αυτό το έγκλημα βρίσκεται ο συγκεκριμένος»

«Είναι δεδομένο ότι πίσω από αυτό το τραγικό έγκλημα βρίσκεται ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος. Θεωρείται δεδομένη η καταδίκη του συγκεκριμένου» λέει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Στη φυλακή επτά ακόμα κατηγορούμενοι

Στη φυλακή οδηγήθηκαν την Τρίτη, μετά την απολογία τους, οι επτά από τους οκτώ νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (μία φορά εμφάνιση το μήνα σε ΑΤ) αφέθηκε ένας 20χρονος κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία , έκτη κατά σειρά , κατάθεσης της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά της ανήλικης , στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας. Οι ισχυρισμοί των επτά δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και οι κατηγορούμενοι πήραν το δρόμο για τις φυλακές.