Εκτός από τα πολιτικά θέματα αλλά και τις επικείμενες εκλογές για τις οποίες οποίες μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο MEGA και στην εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ», αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, όπως τη σχέση με τα παιδιά του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στη Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στην οικογένεια του τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «έχουμε εξαιρετική σχέση με τα παιδιά και εγώ και η Μαρέβα».

Είναι πολύ σημαντικό, τόνισε,  τα παιδιά να μπορούν να μιλήσουν στους γονείς τους.

«Τα παιδιά είναι πολύ ανοιχτά μαζί μου. Πιο περήφανος στη ζωή μου για ότι έχω καταφέρει είναι για τα παιδιά μου. Κάθε γονιός θέλει να εκπληρώσει αυτή την αποστολή όσο καλύτερα μπορεί».

Μου αρέσει, πρόσθεσε,  ότι μπορούν να μοιράζονται τα προβλήματά τους.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι τα παιδιά του κάνουν κριτική.

«Έρχονται συχνά και μου λένε αυτό δεν γίνεται, πρέπει να το φτιάξεις. Προσπαθώ να τους εξηγήσω τι κάνω για το πρόβλημα».

Για τις δυσκολίες με τη Μαρέβα

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν με την σύζυγό του Μαρέβα, καθώς και πως τις ξεπέρασαν.

«Περάσαμε πολλές δυσκολίες με τη Μαρέβα. Το ξεπεράσαμε με το να μην χρεώσουμε στον άλλο αποκλειστικά τα προβλήματα στη σχέση μας. Πρέπει να ξεπερνάμε  την πίκρα. Πρέπει να είσαι απόλυτα ταγμένος στα παιδιά, να τα στηρίξεις έστω και αν δεν είμαστε  μαζί. Δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες για τον άλλο» σημείωσε αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τώρα «είμαστε καλύτερα παρά ποτέ».

Ακούω, πρόσθεσε,  τους αφορισμούς του στυλ γυαλί που σπάει δεν κολλάει.

«Πιστεύω ότι πριν πάρει κάποιος οριστικές αποφάσεις πρέπει να δίνει παραπάνω χρόνο. Τα πράγματα δεν είναι  πάντα καλύτερα αν αναζητάς μία εναλλακτική. Δουλέψαμε και με ειδικούς για αυτό το θέμα».

Οι… πρόβες ομιλίας

Σε άλλη ερώτηση για το αν κάνει πρόβες για τις ομιλίες του, παραδέχτηκε ότι το έκανε παλιά, αλλά όχι τώρα.

«Τώρα είμαι καλύτερος ομιλητής. Παλιά ήμουν πολύ αγχωμένος . Είναι πολύ αγχωτικό να κάνεις μία δημόσια ομιλία» σημείωσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από