Νέο τροχαίο με θύμα πεζό σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή πίσω από το Χίλτον. Ειδικότερα το ατύχημα έγινε όταν γυναίκα που κινούνταν πεζή στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη πίσω από το Χίλτον παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό παράσυρσης πεζού μέσα σε λίγες ώρες και το πέμπτο σε δύο 24ωρα.

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται τρίχρονη που παρασύρθηκε στην Κηφισίας

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε μια γυναίκα και μία τρίχρονη στη λεωφόρο Κηφισίας. Οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και το κοριτσάκι διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που είναι οικιακή βοηθός από τη Γεωργία περίπου 65-70 ετών επιχειρούσε να περάσει τον δρόμο με το κοριτσάκι, με τη μηχανή να τους παρασύρει όταν βρίσκονταν στη μεσαία λωρίδα του δρόμου και μάλιστα με ταχύτητα.

Νεκρός 50χρονος μετά από παράσυρση στην οδό Αλεξάνδρας

Τα ξημερώματα της Πέμπτης γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό τροχαίο συνέβη στις 01:10, στον αριθμό 59 της Λεωφόρου, στο ύψος του Γκύζη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη κινούνταν με κατεύθυνση την οδό Πατησίων ενώ ο πεζός, 50 ετών, διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση.

Δύο ακόμα πεζοί νεκροί την Τετάρτη

Επίσης το βράδυ της Τρίτης δύο ακόμα πεζοί έχασαν τη ζωή τους μετά από παράσυρση τους από όχημα.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε 79χρονη στο Κερατσίνι.

Η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Δημοκρατίας από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με συνέπεια να αφήσει επιτόπου την τελευταία της πνοή.

Στις 22:40, ένας άνδρας προσπάθησε να διασχίσει την οδό Λένορμαν στον Κολωνό, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.