Αγωνία για την 47χρονη που αγνοείται από το Σάββατο. Η 48χρονη εξαφανίστηκε από το χωριό Βαθύπετρο στην Κρήτη το Σάββατο, λέγοντας στον σύζυγό της ότι θα έβγαινε για χοχλιούς.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, την «Ελπίδα», μία ομάδα πυροσβεστών με drone, ένα πεζοπόρο τμήμα, καθώς και η αστυνομία «χτενίζουν» την περιοχή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί κάποιο σημάδι ζωής.

«Την Κυριακή έγιναν έρευνες γύρω από την αγροτική κατοικία που βρέθηκε. Πιστεύουμε να έχουμε αίσιο τέλος. Η έκταση της περιοχής είναι μεγάλη και προσπαθούμε για το καλύτερο» ανέφερε στο creta24 ο Δημήτρης Σπιλιωτάκης, Επικεφαλής Διασωστικής Ομάδας Έρευνας της Πυροσβεστικής και Αρχιπυροσβέστης.

«Είχε μια συναισθηματική φόρτιση αλλά ήταν ευδιάθετη γιατί θα γινόταν γιαγιά» λέει ο σύζυγός της

Ο Μανόλης Παρασύρης, σύζυγος της 48χρονης, μιλάει στο τοπικό σάιτ για την τελευταία στιγμή που είδε τη σύζυγό του, πριν χαθούν τα ίχνη της.

«Έφυγε από το μετόχι για χοχλιούς. Ήμουν μέσα με την μικρή μας και μου λέει πάω, λέω εντάξει. Από εκεί και έπειτα κανένα σημάδι ζωής. Όταν έπεσε το σκοτάδι ανησύχησα. Συνήθως αργεί, μόλις έπεσε το σκοτάδι αρχίσαμε να την ψάχνουμε και ειδοποιήσαμε τις αρχές» λέει αρχικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 48χρονη, μητέρα τριών παιδιών, που περιμένει και σε λίγους μήνες το πρώτο της εγγόνι, δεν πήρε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, καθώς το άφησε στην μικρή της κόρη. Ο σύζυγός απευθύνει έκκληση σε όποιον δει κάτι, να ειδοποιήσει την αστυνομία, ενώ εκτιμά πως η 48χρονη έχει φύγει από το χωριό.

«Δεν έχουν βρεθεί καν τα ίχνη της. Ο κόσμος άμα δει κάτι να μας το πει, γιατί καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι έφυγε από εδώ, δεν πήγε για χοχλιούς. Αν κάποιος την μετέφερε κάπου να το πει. Δεν είχαμε προβλήματα. Είχε μια συναισθηματική φόρτιση, γιατί την Τρίτη είναι τα εννεάμηνα του πατέρα της αλλά το πάλευε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί περιμένουμε το πρώτο μας εγγόνι και ήταν ευδιάθετη που θα γινόταν γιαγιά. “Θα μου κάνουν το Μανολιό μου”, έλεγε. Την απασχολούσε που δεν είχε δουλειά, ενώ προσπαθούσε να δουλέψει» καταλήγει ο σύζυγός της.