Ανάστατη και συγκλονισμένη είναι η περιοχή του Μαζαρακίου στη Δυτική Αχαΐα εξαιτίας ενός ιδιαίτερα σοβαρού περιστατικού ανάμεσα σε έναν 42χρονο και την οικογένεια της 22χρονης πρώην συντρόφου του.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 42χρονος μετέβη στο σπίτι της 22χρονης για να της ζητήσει εξηγήσεις, επειδή όπως καταγγέλλει, διέδιδε φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Τι λέει η οικογένεια της κοπέλας

Η οικογένεια υποστηρίζει πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και πως ο 42χρονος ενοχλούσε συνεχώς τη νεαρή μετά τον χωρισμό γιατί δεν τον δεχόταν. Μάλιστα, η οικογένεια υποστηρίζει πως ο άνδρας της είχε βάλει μέχρι και κοριό στο αυτοκίνητό της για να ελέγχει όλες τις κινήσεις της.

Σύμφωνα με το pelop.gr, όταν ο άνδρας έφτασε στο σπίτι ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα και τον αδερφό της 22χρονης. Όπως καταγγέλλει, στη συνέχεια ο αδερφός τον πυροβόλησε με καραμπίνα αλλά δεν τον πέτυχε.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και τελικά ο 42χρονος, η 22χρονη και ο πατέρας της οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας. Ο αδερφός έφυγε από το σπίτι για να γλυτώσει το Αυτόφωρο.

Οι δύο πλευρές μηνύθηκαν και αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι ενώ ο αδερφός αναζητείται. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 42χρονου, δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας, εκτιμώντας τα στοιχεία από τις καταθέσεις, να αλλάξει ακόμη και το κατηγορητήριο και ο νεαρός αδελφός να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.