Με αρκετά σκληρά λόγια μιλά ο επί χρόνια μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Ο Χάρι επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για τη Μέγκαν Μαρκλ» λέει ο Paul Burrell και μάλιστα δηλώνει βέβαιος ότι ο Δούκας του Σάσεξ παραμένει στο γάμο του μόνο για να μπορέσει να δει τα δύο παιδιά του, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, να μεγαλώνουν.

«Είμαι ο μόνος στο Ηνωμένο Βασίλειο που νιώθει ότι επιτέλους ο Χάρι ξύπνησε και είδε την αλήθεια; Ότι η γυναίκα του του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου; Ή ότι υπνωτίστηκε από την ομορφιά της; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι το ξέραμε αλλά εκείνος δεν φαίνεται να έχει επίγνωση» λέει ο μπάτλερ της Νταϊάνα, μιλώντας στο GB News. όπως αναφέρει η New York Post.

«Θα γυρίσει σύντομα πίσω και θα τον υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες»

Στη συνέχεια, ο Burell συμφώνησε με την πρόσφατη πρόβλεψη του πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει σύντομα οριστικά στην πατρίδα του και ότι θα τον υποδεχτούν «με ανοιχτές αγκάλες».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν αυτό συμβεί –γιατί θα συμβεί- θα γυρίσει πίσω και ο βασιλιάς και ο αδερφός του θα τον υποδεχτούν με χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο μπάτλερ της Νταϊάνα, σύμφωνα με τη New York Post.

Όπως λέει, το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε σε ένα «διαλυμένο» σπίτι ως παιδί, είναι ένας επιπλέον λόγος για να αποφύγει το διαζύγιο πάση θυσία.

@gbnews Princess Diana’s former butler, Paul Burrell, discusses Prince Harry and Meghan Markle’s relationship following reports of split fears #PrinceHarry #MeghanMarkle #RoyalFamily #GBNews ♬ original sound – GB News

«Ήθελε πάντα να γίνει πατέρας, δεν χωρίζει για τα παιδιά»

«Ξέρω τον Χάρι προσωπικά και νομίζω ότι πάντα ήθελε να γίνει πατέρας και γι’ αυτό δεν πιστεύω ότι θα χωρίσει, τουλάχιστον σύντομα. Θέλει να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν και αν έφευγε τώρα, η Μέγκαν θα τα κρατούσε στην Αμερική και δεν θα μπορούσε να τα βλέπει όσο θέλει» εξηγεί.

«Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα μείνει σε αυτή τη σχέση όσο περισσότερο μπορεί. Ρωγμές θα υπάρξουν στο γάμο εξαιτίας και της πίεσης που δέχονται. Αλλά εγώ δεν θέλω να δω τον Χάρι δυστυχισμένο ξανά, έχει κλάψει πολύ. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία» κατέληξε ο μπάτλερ της Νταϊάνα.