Η Citroën παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του ΑΜΙ, το “My Ami Buggy”, σε περιορισμένη παραγωγή 1.000 μονάδων. To νέο μοντέλο μπορεί να παραγγελθεί και ηλεκτρονικά από τις 10:00 π.μ. της 20ης Ιουνίου 2023.

Η εμφάνιση του παραπέμπει σε πιο περιπετειώδη χαρακτήρα του, χάρη στο χακί χρώμα αμαξώματος και τα μαύρα προστατευτικά στοιχεία στους θόλους των τροχών, τους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, την αεροτομή οροφής και τα μαύρα διακοσμητικά στα φώτα και το πάνω τμήμα του αμαξώματος.

Η συγκεκριμένη περιορισμένης παραγωγής έκδοση, έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Δεν έχει πόρτες και είναι χωρίς οροφή . Επίσης, στο εσωτερικό του φέρει νέα οθόνη με τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της μπαταρίας του «My Ami Buggy» και την ταχύτητα κίνησης, βρίσκεται ακόμα στην κολόνα του τιμονιού αλλά διαθέτει ένα νέο τοξωτό καπάκι με ρετρό διάθεση.

Η νέα έκδοση του «My Ami Buggy» περιλαμβάνει ένα στοιχείο των ειδικών αποσκευών σε οξύ κίτρινο που είχαμε δει το Δεκέμβριο του 2021 στο πρωτότυπο Ami Buggy. Ένα μοναδικό και ευφάνταστο διακοσμητικό στοιχείο, η φορητή τσάντα, που ταιριάζει στο κοίλο σχήμα του κέντρου του τιμονιού. Για τη διασκέδαση φέρει και  Ultimate Ears Boom, είναι ένα ελαφρύ ηχείο Bluetooth που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε.  Το ηχείο μέσα στο «My Ami Buggy», βρίσκει τη θέση του σε μια ειδική θήκη του ταμπλό, πίσω από το τιμόνι.