Ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε τον άνθρωπο που τον αντικατέστησε, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση μετά την εναλλαγή ρόλων.

Αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς Νίκος Χριστοδουλίδης και Νίκος Αναστασιάδης ήταν χρόνια συνεργάτες, με τον πρώτο να έχει υπηρετήσει από διάφορα κυβερνητικά πόστα.

Οι δυο τους είναι γνωστοί καπνιστές, αλλά αποφεύγουν να καπνίσουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους, φροντίζοντας να εξαφανίσουν ακόμα και τασάκια. Ωστόσο στη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο «έκλεψαν» την παράσταση και έγιναν viral στο διαδίκτυο τα τασάκια που προσπάθησαν να «εξαφανίσουν».

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οι δύο άντρες κάθονται μπροστά στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο στο πάτωμα κάτω από το γραφείο διακρίνεται να υπάρχει ένα τασάκι.

Αυτό προκάλεσε διάφορα σχόλια με τα περισσότερα να εστιάζουν στο αν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ κάποιοι συμβούλευαν τον Νίκο Χριστοδουλίδη στο μέλλον, να είναι πιο προσεκτικός.

Αναλυτικά κάποια σχόλια