Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την πλατφόρμα του Tik Tok προκειμένου να στείλει το μήνυμα του προς τους νέους, ενόψει των εκλογών.

Με ένα βιντεάκι  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει προς τους νέους και τις νέες, και ειδικά σε όσους ψηφίζουν για πρώτη φορά σ’ αυτές τις εθνικές εκλογές, να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν.

«Οι άλλοι θα πάνε. Οι άλλοι πάντα πάνε» σημειώνει με νόημα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ήρθε η ώρα να αποφασίζουμε εμείς για μας» κλείνει το βίντεο με χαμόγελο ο Αλ. Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο

@atsipras #Τσίπρας #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε λίγο πριν τις 10:30 π.μ. στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30ό Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2- 4, στην Κυψέλη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού ευχήθηκε στους εορτάζοντες σήμερα Κυριακή, 21 Μαΐου Κωνσταντίνους κι Ελένες, εξέφρασε την ελπίδα απόψε να γιορτάζει κι ο ελληνικός λαός, υποσχόμενος μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας με νέα πρόσωπα και, κυρίως, νέο ήθος και ύφος: «Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας», ανάφερε χαρακτηριστικά.

«Οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα και να αφήσουμε πίσω μια σκληρή και δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας, εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας και φτωχοποίησης για τους συνταξιούχους και τους νέους ανθρώπους. Να αφήσουμε πίσω μια αλαζονική κυβέρνηση που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουμε το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας και κοινωνικής δικαιοσύνης για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.