Στην Premier League θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, την οποία νίκησε με 1-0 στο «City Ground» χάρη στο ένατο φετινό γκολ του Αβονίγι, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Παράλληλα, με αυτή την ήττα των «κανονιέρηδων», η Μάντσεστερ Σίτι είναι από απόψε η πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη φετινή σεζόν.

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ, αλλά ο Ζέσους νικήθηκε στο 11′ από τον Νάβας σε τετ α τετ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε το «χρυσό» γκολ για τη Νότιγχαμ όταν μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Γκιμπς Γουάιτ έβγαλε την ομάδα του στην κόντρα και ο Αβονίγι με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Μέχρι το ημίχρονο η Άρσεναλ είχε μία καλή ευκαιρία με τον Τροσάρ, αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ ήταν και πάλι αυτή που απείλησε πρώτη, με τον Νάβας να κρατά το μηδέν στο 60′ σε προσπάθεια του Σάκα και στο 67′ ο Γκιμπς Γουάιτ δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 από καλή θέση.

Όσο περνούσε η ώρα η Νότιγχαμ άφηνε όλο και πιο πολύ την μπάλα στην Άρσεναλ, η οποία δεν είχε τρόπο να δημιουργήσει και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος προκαλώντας έξαλλους πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νάβας (99′ Χένεσεϊ), Οριέ, Φελίπε (80’ Μπολί), Γουοράλ, Νιακατέ, Λόντι, Μανγκαλά, Γκιμπς Γουάιτ, Ντανίλο (73’ Κουγιατέ), Γέιτς, Αβονίγι (80’ Τζόνσον).

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Κίβιορ (63’ Ενκετιέ), Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τζάκα (67’ Τίρνεϊ), Ζορζίνιο, Παρτέι, Έντεγκααρντ, Σακά, Τροσάρ 970’ Βιέιρα), Ζεσούς.