Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρά το βαρύ του πρόγραμμα βρήκε λίγο χρόνο για έναν γρήγορο καφέ με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, λίγο πριν αναχωρήσει για τα Γιάννενα, όπου μιλά το βράδυ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα ποδοσφαιρικά και το πρωτάθλημα της Super League, το οποίο κατέκτησε η ΑΕΚ και τελικά δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

«Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται…», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Tik Tok μαζί με ένα απόσπασμα από τη συζήτηση όπου εξέφρασε τη γνώμη για το πού χάθηκε το πρωτάθλημα.

«Είχαμε μια ευκαιρία, ήμασταν μπροστά σε όλο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι χάθηκε στο ματς με τον Βόλο και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, που ήμασταν εμείς στην έδρα μας. Αυτά τα δυο θα μπορούσαμε να τα πάρουμε. Από την άλλη, κάναμε υπέρβαση με τον ‘Αρη έξω, με τον ΠΑΟΚ έξω. Η ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από εμάς…», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας #παναθηναϊκός ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

«Δεν ήταν έτοιμος ακόμα, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, είχε σύνολο», απάντησε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.