Τις τραγικές στιγμές της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ξαναζεί η μητέρα του δημοσιογράφου, μετά τις συλλήψεις που ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία.

Η κυρία Παναγιώτα ζητά να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του παιδιού της και συγκινεί λέγοντας ότι «παρακαλάει τον Θεό να πάει γρήγορα κοντά του».

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ; – Που στρέφονται οι έρευνες – Νέα στοιχεία

«Από τη μια αισθάνθηκα χαρά και από την άλλη ήρθαν ξανά όλα μπροστά μου, από την αρχή τα ξαναζώ εγώ αυτά. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν με το παιδί μου, είναι όλα μπροστά μου. Αισθάνθηκα δικαίωση σίγουρα, αλλά θα αισθανθώ τελική δικαίωση, αν βρεθεί ο εντολέας, αυτό θέλω περισσότερο» είπε η κυρία Παναγιώτα, μιλώντας στον Alpha σε ερώτηση για τα συναισθήματά της μετά τη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Να τους πω γιατί, γιατί το έκαναν, τι τους έκανε το παιδί μου» λέει η μητέρα του δημοσιογράφου για το τι θα ρωτούσε τους δολοφόνους του αν τους έβλεπε μπροστά της.

«Το παιδί μου μου λείπει. Το στερούμαι για πάντα. Εύχομαι να πάω πολύ γρήγορα κοντά του, παρακαλάω τον Θεό γι’ αυτό. Ο Γιώργος ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Δεν ήθελε να με στεναχωρεί. Κάθε μέρα ζω με αυτό το γιατί. Και αυτό ρωτάω κάθε φορά που πηγαίνω και ανάβω το καντήλι του. Γιατί, γιατί, τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι τους και σε έβγαλαν από τη μέση. Κακό δεν έκανες σε κανέναν…» λέει συγκινημένη η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Καραϊβάζ»

Η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα, ανέφερε πως μέσα από τη δικογραφία της «Greek Mafia» αποκαλύπτεται ότι υπήρχαν ηχογραφημένες παράνομες παρακολουθήσεις του δημοσιογράφου από την ΕΥΠ.

«Επειδή έχω ένα πελάτη από την Greek Mafia και υπάρχει το όνομα του Γιώργου στην υπόθεση. Μέσα στη δικογραφία υπάρχουν συνομιλίες με ημερομηνίες που φαίνεται πως παρακολουθούσαν τον Γιώργο. Η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε» σημείωσε η κυρία Παυλέα.

Για το αν αυτές οι παρακολουθήσεις ήταν νόμιμες ή παράνομες, η Ρόη Παυλέα συμπλήρωσε: «Όπως γνωρίζουμε, οι παρακολουθήσεις πρέπει να έχουν ένα νομικό πλαίσιο και καταγράφονται για κάποιους μήνες. Κάποιες από αυτές, όπως φαίνεται, γίνονταν παράνομα».

Η Ρόη Παυλέα αποκάλυψε ότι από τη συγκεκριμένη δικογραφία λείπουν χιλιάδες συνομιλίες του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Στη δικογραφίες υπάρχουν κάποιες παράνομες συνομιλίες αλλά υπάρχουν και 10.000 συνομιλίες που έχουν εξαφανιστεί. Φαίνεται πως λείπουν» σημείωσε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ, συμπληρώνοντας ότι στο φάκελο υπάρχουν οι ημερομηνίες από τις παρακολουθήσεις αλλά φαίνεται πως μέσα υπάρχουν λιγότερες.

«Ο Γιώργος ήξερε πως τον παρακολουθούσαν» συμπλήρωσε η δικηγόρος, προσθέτοντας ότι ο δημοσιογράφος είχε γράψει αρκετές από τις πληροφορίες που είχε για τη Greek Mafia στο προσωπικό του site.