Το κορεατικό «Παιχνίδι του Καλαμαριού» υπενθύμισε με νόημα ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο για θηρευτές και θηράματα, με αφορμή τις πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών τού κόμματός του, τους οποίους θέλησε να «τιμωρήσει» εκλογικά, επειδή πιστεύει ότι ήρθαν «κοντά» με τη Νέα Δημοκρατία.

Έτσι, δίνοντας συνέχεια στη «βεντέτα» που έχει ανοίξει με τον πρώην βουλευτή του, Αντώνη Μυλωνάκη, χρησιμοποιεί μια «κορεατική ρήση», για να καταλήξει πως… «ή θα τους φας ή θα σε φάνε».

Διαβάστε επίσης: «Φεύγω για την άδικη συμπεριφορά» λέει ο Μυλωνάκης

«Κορεατική ρήση: Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων στην κοινωνία. Όλοι πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί. Αν δείτε όμως, είναι ή το ένα ή το άλλο, θηρευτής ή θήραμα ,ή θα τους φας ή θα σε φάνε! ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΕΥΤΈΣ, ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΆΜΑΤΑ. #εκλογες_2023 #Βελοπουλος», αναφέρει ο κ. Βελόπουλος σε ανάρτησή στο στο Twitter.

Μία ανάρτηση, την οποία συνοδεύει – όπως συνηθίζει – με την προσωπική του φωτογραφία μπροστά από το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έσπευσε να «κατεβάσει» την συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Ετοιμάζω μηνύσεις», λέει η Αλεξοπούλου

Εν τω μεταξύ, η Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η πρώτη βουλευτής που αποχώρησε από την Ελληνική Λύση, αρνούμενη την εκλογική «εξορία», που της επέβαλε το κόμμα με απόφαση Βελόπουλου, προαναγγέλλει μηνύσεις κατά της ηγεσίας του κόμματος και όσων ευθύνονται για το δημοσίευμα που την εμφάνισε ως αποδέκτη χρημάτων για να αποστατήσει.

Σε ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει: «Ξεκινάω μηνύσεις. Η Δικαιοσύνη ας αποφασίσει ποιος είναι ο ένοχος».