Στην αποκάλυψη του ονόματος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε πρώτο στο διαδίκτυο το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου ως της γυναίκας που υπέβαλε την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη που οδήγησε στη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωομάδα του, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης «το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι Αρετή Αθανασίου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση της Αρετής Αθανασίου έγινε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα.

Η απάντηση της δημοσιογράφου

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter απάντησε η δημοσιογράφος Αρετή Αθανασίου στον υπουργό Ανάπτυξης.

Όπως είπε δεν είναι πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη δημοσίευση του ονόματος της καταγγέλλουσας έκανε ενημερωτική ιστοσελίδα, μισή ώρα πριν κάνει η ίδια την ανάρτησή της.

«Η αλήθεια είναι πως δεν απορώ για τον ψευδόμενο κ. Γεωργιάδη, ούτως ή άλλως ψάχνουμε πάντα να βρούμε μια αλήθεια ανάμεσα στα ψέματα που ξεστομίζει» σημειώνει η κα Αθανασίου και συμπληρώνει: «Ενα μόνο έχω να του πω. Ντροπή του που εργαλειοποιεί μια τόση ευαίσθητη υπόθεση και ψεύδεται δημόσια, για να συκοφαντήσει και να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ».