Ένα ασύλληπτο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν νεαρό οδηγό μηχανής σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτη στον Άλιμο. Το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο notia.gr η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Ο οδηγός της μηχανής εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του SMART το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Oι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσυκλετιστή το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η τραγωδία κορυφώθηκε όταν έφτασαν στον τόπο του τροχαίου οι γονείς του. Ο θρήνος τους, ράγισε τις καρδιές του κόσμου. Όλοι είχαν την ελπίδα ότι ο 28χρονος Νίκος θα βρισκόταν στη ζωή. Και όλοι βούρκωσαν όταν κατάλαβαν ότι η ελπίδα είχε χαθεί…

Και ο θρήνος για τον 28χρονο Νίκο συνεχίζεται, καθώς είναι πολλοί αυτοί που είτε τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στα social media, είτε πηγαίνουν στο σημείο που έγινε το δυστύχημα στον Άλιμο για να αφήσουν λουλούδια.

Στο σημείο που έγινε το σοκαριστικό τροχαίο, κάποιοι έγραψαν στον δρόμο και αποχαιρετιστήρια μηνύματα. «Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023» έγραψαν φίλοι του νεαρού οδηγού.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από notia.gr