Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ένας μαθητής λυκείου στο Τέξας γρονθοκόπησε τον καθηγητή του στο πρόσωπο. Το περιστατικό αυτό συνέβη στο λύκειο Lamar στο Χιούστον, όπου τα πλάνα δείχνουν έναν μαθητή να διαπληκτίζεται με έναν άνδρα καθηγητή, ο οποίος, προφανώς, είχε πάρει το τηλέφωνο του παιδιού για κάποιο λόγο – και ξαφνικά ο μαθητής έδειρε τον καθηγητή.

Οι σοκαρισμένοι θεατές φώναζαν καθώς ο μαθητής έριχνε κι άλλες γροθιές, ενώ κάποια στιγμή το βίντεο διακόπτεται απότομα. Οι μαθητές μοιράστηκαν αμέσως το βίντεο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους  στο σχολείο ήταν προφανώς εξοργισμένοι.

Το σημείωμα της διευθύντριας προς τους γονείς

Η διευθύντρια του σχολείου φέρεται να έστειλε σημείωμα στους γονείς λέγοντας ότι το σχολείο δεν συγχωρεί ούτε ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ο διευθυντής αναφέρει: «Οι διοικητικοί υπάλληλοι θα εξετάσουν την αιτία της διαμάχης.»

Η επιστολή του διευθυντή αναφέρει ακόμα ότι «θα συνεχίσουν να αξιολογούν τρόπους για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον». Ακόμη, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το όνομα του δασκάλου, ενώ δεν σχολίασε δημοσίως το περιστατικό.

Τέλος,  ο πρόεδρος του συνδικάτου της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Δασκάλων του Τέξας, Ζεφ Κάπο, ζήτησε να τιμωρηθεί ο μαθητής και να κρατηθεί μακριά από το σχολείο.

Δείτε το βίντεο