Σοκ και πολλά ερωτήματα προκαλεί το περιστατικό με τον πυροβολισμό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου στο Λαγονήσι.

Δύο νεαροί, ηλικίας 16 ετών, περπατούσαν επί της οδού Κολοκοτρώνη στις 23:00 το βράδυ, όταν τους πλησίασε άγνωστο αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου.

Οι 16χρονοι άρχισαν να τρέχουν αφού φοβήθηκαν. Τότε, ο οδηγός του οχήματος κατέβηκε από το όχημα και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Μία από τις σφαίρες βρήκε τον ένα νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας

Στο σημείο όπου έγινε η επίθεση έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλα με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα αίτια του πολύ σοβαρού συμβάντος, ενώ από το σημείο της επίθεσης η ΕΛ.ΑΣ περισυνέλλεξε έναν κάλυκα.

Πού θα στραφούν οι έρευνες

Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους την αναλυτική κατάθεση του ενός 16χρονου και περιμένουν τη δεύτερη από τον τραυματία. Πάντως, και τα δύο παιδιά υποστηρίζουν ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που τα προσέγγισε, τους ζήτησε να πλησιάσουν και τότε ξεκίνησαν να τρέχουν.

Η ΕΛ.ΑΣ θα δείξει στα παιδιά φωτογραφίες υπόπτων μήπως και αναγνωρίζουν τον δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί άλλος αυτόπτης μάρτυρας για το σοβαρό αυτό περιστατικό.