Συγκλονίζουν οι εξελίξεις γύρω από τους βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από προπονητή σχολής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι αποτρόπαιες πράξεις του 44χρονου είχαν ξεκινήσει από το 2009 και ελέγχεται αν συνεχίζονταν μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο έγιναν γνωστές πριν από λίγο καιρό, όταν μίλησαν πρώην αθλήτριες του συλλόγου για τις φρικτές στιγμές που έζησαν πλάι του και ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Πατέρας ανήλικου παιδιού ο προπονητής που βίαζε ανήλικες

Πήγε με καραμπίνα στην σύζυγό του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς για ενδοοικογενειακή βία, έπειτα από επεισόδιο που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Μάλιστα, όπως ήταν γνωστό σε αρκετό κόσμο στην ήσυχη γειτονιά της Ηλιούπολης, ο προπονητής είχε πάει στο σπίτι της με καραμπίνα.

Αφού είχε σπάσει ότι υπήρχε μέσα στο σπίτι, είχε ανέβει στην ταράτσα και είχε βάλει την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι του, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Υπενθυμίζεται ότι με την ίδια απειλή, αυτή της αυτοκτονίας εκβίασε και τα ανήλικα θύματά του, ώστε να μην αποκαλύψουν τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Τα… πάρτυ στη σχολή

Ως άνθρωπος υπεράνω υποψίας κινούνταν ο 44χρονος προπονητής και πατέρας ενός 7χρονου αγοριού.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο προπονητής μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διοργάνωνε στο χώρο του γυμναστηρίου και «πυτζάμα» πάρτι, με τη συμμετοχή ανηλίκων.

Πλέον, οι αστυνομικοί που έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών και μέσων αποθήκευσης από τη σχολή του 44χρονου, θα εξετάσουν τα αρχεία που περιέχουν ώστε να διαπιστωθεί αν ο συλληφθείς βιντεοσκοπούσε τους σκληρούς βιασμούς.