Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Πούτιν «κρύβει την ερωμένη του σε παλάτι μέσα στο δάσος» ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Ακόμα και οι ντόπιοι, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, κινδυνεύουν να σταλούν σε γκουλάγκ αν περιπλανηθούν μέσα ή γύρω από το σπίτι.

Το πολυτελές κρησφύγετο του Ρώσου τυράννου που βρίσκεται πάνω από τη λίμνη Βαλντάι στη βορειοδυτική Ρωσία, είναι ένα εκτεταμένο κτήμα που διαθέτει μια μεγαλοπρεπή κύρια κατοικία, ξενώνες, ένα γήπεδο γκολφ και ένα τεράστιο συγκρότημα σπα.

Η ερωμένη του Πούτιν, η γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα, 39 ετών, λέγεται ότι ζει στο πολυτελές καταφύγιο, που κρύβεται από τη δημόσια θέα με πυκνή δενδροστοιχία.

Απαγορευμένη ζώνη

Μια μεγάλη έκταση του Εθνικού Πάρκου Βαλντάι έχει γίνει απαγορευμένη ζώνη εν μέσω της οργής του Πούτιν για την αποκάλυψη της μυστικής ζωής του  με την Καμπάεβα – αποκαλύπτοντας την έπαυλη των 100 εκατομμυρίων λιρών στην οποία φέρεται να ζει με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Meduza, μέρος της περιοχής γύρω από το κτήμα έχει πλέον μετατραπεί σε «ειδικά προστατευόμενη φυσική περιοχή» – απαγορεύοντας στο κοινό να πατήσει το πόδι του στη ζώνη για κυνήγι ή ψάρεμα.

Το Μοναστήρι Iversky σε ένα από τα νησιά της λίμνης Βαλντάι. Το τμήμα της λίμνης στη φωτογραφία στα δεξιά είναι πλέον απρόσιτο για το κοινό, με εντολή Πούτιν.

Σύμφωνα με τη νέα απαγορευμένη ζώνη, οι επισκέπτες -τουρίστες και προσκυνητές- δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε τμήμα της λίμνης κοντά στο μοναστήρι.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Πούτιν και της Καμπάεβα