Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει στείλει την οικογένειά του σε υπερπολυτελές καταφύγιο στη Σιβηρία για να την προστατέψει από τυχόν πυρηνικό πόλεμο, πλέον υπάρχουν νέες φήμες για ένα παρόμοιο σχέδιο που αφορά… την σύντροφό του.

Ο λόγος για την Αλίνα Καμπάεβα, μία πρώην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, για την οποία  υπάρχουν εδώ και χρόνια δημοσιεύματα πως έχει κρυφή σχέση με τον Πούτιν, γεγονός που η πλευρά του έχει αρνηθεί.

Δημοσιεύματα, λοιπόν, στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι η σύντροφός του Βλαντιμίρ Πούτιν, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ρωσία μετά την ανακήρυξη πολέμου στην Ουκρανία, έχει φυγαδευτεί σε σαλέ στην Ελβετία.

Η 38χρονη πρώην αθλήτρια – όπως μεταδίδουν Page Six και New York Post – κρύβεται σε ένα πολύ ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ που διαθέτει ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου μαζί με τα παιδιά τους.

Τα παιδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν και της 38χρονης πρώην χρυσής Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής -σύμφωνα με το Page Six – έχουν ελβετικά διαβατήρια, γεγονός που καθιστά σίγουρα πιο εύκολη την παραμονή τους στην Ελβετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες φήμες για την πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη και τον Βλαντιμίρ Πούτιν το 2008, όταν η Αλίνα Καμπάεβα είχε εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα του, την «Ενωμένη Ρωσία» κι η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν παρουσίασε τη διδακτορική της διατριβή σε πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Το μόνο που μπορούμε να λάβουμε ως δεδομένο είναι ότι το 2013 ο πρόεδρος της Ρωσίας ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την επί 30 χρόνια σύζυγο και μητέρα των δύο κοριτσιών του, Λουντμίλα.

Και ένα χρόνο αργότερα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος.