Η Dacia ενισχύει τη γκάμα των μοντέλων της με το πακέτο Extreme. Ειδικότερα, τα Spring, Sandero, Jogger και Duster προσφέρονται με το νέο εξοπλιστικό πακέτο που απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τις αποδράσεις και την περιήγηση στη φύση. Εκτός από τα οff-road χαρακτηριστικά όπως οι μπάρες οροφής και τα διαφοροποιήσεις με διακοσμητικά στο εξωτερικό στο εσωτερικό φέρουν τη ν τεχνολογία MicroCloud που εξασφαλίζοντας αντοχή στο χρόνο, στα υλικά στο εσωτερικό τους.

Επίσης ,η έκδοση Spring Extreme έχει ενισχυμένες επιδόσεις με νέο ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 65 ίππους και  συνδυάζεται με νέο κιβώτιο ταχυτήτων. Το το Spring Extreme επιτυγχάνει αυτονομία της τάξης των 220χλμ. στο μικτό κύκλο και 305χλμ. στον αστικό κύκλο.

Eπίσης για την εκτός δρόμου οδήγηση προσφέρεται με το  «έξυπνο» σύστημα Extended Grip της Dacia , ένα σύστημα που μπορεί να ενεργοποιηθεί από ένα μπουτόν και επιτρέπει στους κινητήριους τροχούς να κινηθούν πιο ελευθέρα, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση σε ολισθηρά ή σαθρά εδάφη.

Επίσης, διαθέτει το πακέτο Sleep που δίνει τη δυνατότητα να μετατραπεί ο χώρος επιβατών σε μόλις λίγα  λεπτά, την καμπίνα των επιβατών του Jogger σε μία άνετη κρεβατοκάμαρα.