Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτονται για τον θάνατο του νεογέννητου στη Λάρισα, το οποίο βρέθηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η 38χρονη μητέρα του βρέφους δεν γνώριζε πως κυοφορούσε. Η ίδια αποκάλυψε στους γιατρούς που την περιέθαλψαν πως γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της και έπειτα πέταξε το μωρό στα σκουπίδια καθώς γεννήθηκε νεκρό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής.

Η έρευνα της Αστυνομίας αποκάλυψε πως στη συνέχεια συγγενείς της 38χρονης πήραν το παιδί από τα σκουπίδια και το έθαψαν σε αγροτική περιοχή.

Το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος μίλησε στο Star και αποκάλυψε πως εκείνος ήταν που πήρε το νεκρό βρέφος και το έθαψε με τα χέρια του.

«Ήταν πολύ μικρό… λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό»

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Πρόσθεσε, μάλιστα, για την αδερφή του: «Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό», είπε ο αδερφός της 38χρονης.

Σημειώνεται πως η 38χρονη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση καθώς είχε περιέλθει σε σηπτική κατάσταση, λόγω έντονης αιμορραγίας.Η γυναίκα είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της στην Ελασσόνα, με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από