Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε φοιτητές, προσωπικό αλλά και στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών του δυστυχήματος στα Τέμπη αναλαμβάνει να δώσει, με δική του πρωτοβουλία, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης, η Γ’ Ψυχιατρική Κλινική του ΑΧΕΠΑ και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας, θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πανεπιστήμιό μας βιώνει μια τραγωδία. Θρηνούμε τους αδικοχαμένους φοιτητές και φοιτήτριές μας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (τηλ. 2310 999888), η Γ’ Ψυχιατρική Κλινική του ΑΧΕΠΑ (τηλ. 2310 993174) και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (τηλ. 2310 262442, info@lab.psy.auth.gr) του Τμήματος Ψυχολογίας είναι στη διάθεση κάθε μέλους της πανεπιστημιακής μας κοινότητας και θα παρέχουν δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης φοιτητών και φοιτητριών, διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να κλείσεις «ραντεβού», με αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση studentcare@auth.gr ή στο τηλέφωνο 2310 999888.

Οι Πρυτανικές αρχές».