Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές γύρω από τον τραγικό χαμό του 17χρονου Jack Snyder στο Μίσιγκαν.

Η οικογένεια του 17χρονου Jack Snyder ζητά την απόδοση δικαιοσύνης μετά την άγρια δολοφονία του. Ο αριστούχος μαθητής δέχτηκε τα πυρά δύο νεαρών εφήβων που προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Ο Jack Snyder γύριζε σπίτι από το πάρτι γενεθλίων της συντρόφου του. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν προσφέρθηκε να μεταφέρει έναν 13χρονο και έναν 14χρονο που συνάντησε να περπατούν στον δρόμο.

Η 17η Φεβρουαρίου ήταν μια από τις πιο κρύες νύχτες. Το θερμόμετρο έδειχνε υπό του μηδενός. «Εκείνη τη νύχτα ο Jack Snyder προσπαθούσε να κάνει αυτό που θεωρούσε σωστό. Προσφέρθηκε να μεταφέρει τους δύο εφήβους που περπατούσαν στο κρύο.

Ήταν μια άθλια νύχτα. Κρύο, άνεμος, χιόνι, βροχή», σημείωσε ο αρχιφύλακος του Battle Creek, Chris Rabbitt στο Fox News Digital.

Οι τελευταίες ώρες του Jack Snyder

Οι δύο ανήλικοι, όπως σημείωσε ο Chris Rabbitt, είχαν διαβολικά ένστικτα. Από τη στιγμή που μπήκαν στο αυτοκίνητο του Jack Snyder, άρχισαν να βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Τον πυροβόλησαν δύο φορές σε ένα αποτυχημένο σχέδιο να του κλέψουν το αυτοκίνητο. «Πρόκειται για μια εξαιρετικά τραγική κατάσταση. ΤΟ θύμα ήταν ένας 17χρονος νεαρός που ετοιμαζόταν να κυνηγήσει τα όνειρά του μετά το σχολείο».

Όλα τα φυσιολογικά πράγματα που θα έκανε ένας 17χρονος. Ο Jack Snyder, σύμφωνα με τον Chris Rabbitt, ήταν ένα πολύ καλό παιδί. «Είναι τραγικό που ο Jack έπρεπε να χάσει τη ζωή του και οι ζωές δύο άλλων νεαρών αγοριών καταστράφηκαν».

Ο 17χρονος μαθητής βρέθηκε στον δρόμο, δίπλα στο όχημά του. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στο σημείο, όπου και κηρύχθηκε νεκρός.

Η πυροσβεστική υπηρεσία είχε δεχτεί τηλεφώνημα τη μοιραία νύχτα για πυροβολισμούς στο σημείο.  Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει τα δύο αγόρια στο αυτοκίνητο του 17χρονου πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί. Διέφυγαν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, με τα πόδια.

Οι αρχές είχαν ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να εξετάσουν το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας τις νυχτερινές ώρες (23:30 – 01:00) μεταξύ 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Μετά τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο εφήβων στις 19 Φεβρουαρίου, με την οικογένειά του να ζητά την απόδοση δικαιοσύνης.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη, με το τελευταίο μήνυμα του πατέρα του να συγκλονίζει. «Jack Snyder έχουν περάσει 11 μέρες από τη μέρα που σε πήραν από εμάς. Σε αγαπάμε και μας λείπεις απίστευτα.

Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει ανεπανόρθωτα. Σε παρακαλώ γιε μου, μην ανησυχείς. Θα το ξεπεράσουμε. Ελπίζουμε ότι μετά από όλη αυτή την τρέλα, οι άνθρωποι θα διαδώσουν την καλοσύνη γιατί αυτό έκανες συνέχεια.

Πάντα αστειευόσουν ότι είσαι «διαφορετικά φτιαγμένος». Και αφού ακούσαμε όλους τους ανθρώπους που άγγιξες, ξέρουμε ότι πραγματικά ήσουν. Εμείς ως οικογένεια ευχόμαστε να εμπνεύσεις άλλους να διαδώσουν τυχαίες πράξεις καλοσύνης στην πόλη μας και τον κόσμο».