Τις κινήσεις των αδίστακτων κακοποιών με το μαύρο τζιπ που λήστεψαν δύο πρατήρια βενζίνης μέσα σε μισή ώρα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Ήταν βράδυ Καθαράς Δευτέρας, ώρα 20:05. Στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να καταφθάνει σε βενζινάδικο επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως στον Κολωνό.

Ο υπάλληλος πηγαίνει να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Από την πίσω πόρτα όμως βγαίνουν δύο άντρες με full face κουκούλες και τον στριμώχνουν στις αντλίες.

Οι ληστές απειλούν με όπλο και μαχαίρι τον 19χρονο υπάλληλο και τον αναγκάζουν να τους δώσει τα 300 ευρώ που είχε πάνω του από το ταμείο.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο που οδηγεί ο συνεργός τους και γίνονται καπνός.

Δεύτερη ληστεία… σε μισή ώρα

Σαν να μην έφτανε αυτό, 20: 30μ.μ. το ίδιο βράδυ, δηλαδή 25 λεπτά αργότερα από την πρώτη ληστεία, το ίδιο μαύρο ΙΧ τύπου SUV καταφτάνει σε άλλο βενζινάδικο στα Καμίνια.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, οι δύο δράστες βγαίνουν από το όχημα, πλησιάζουν τον υπάλληλο και με την απειλή του ίδιου όπλου τον ψάχνουν από πάνω μέχρι κάτω και του αρπάζουν 500 ευρώ.

Μετά και την δεύτερη ληστεία πια οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Τελικά, στη συμβολή Αχαρνών και Βικέλα οι δράστες συγκρούστηκαν με άλλο όχημα, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν τρέχοντας.

Μέσα στο μαύρο ΙΧ οι αστυνομικοί βρήκαν το όπλο-ρέπλικα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά οι κακοποιοί παραμένουν ασύλληπτοι.

Δείτε τα βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA