Την τοποθέτησή της αναφορικά με την κα Σοφία Νικολάου και την «επίθεση» που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη έκανε νωρίτερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης χαρακτηρίζει την κίνηση του βουλευτή «καθαρά φασιστική μέθοδο» και επισημαίνει πως η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα ελέγχου, δεν μπορεί όμως «όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης νωρίτερα μέσω ανάρτησής του έκανε μία εκτενή αναφορά στην αγορά κατοικίας της κας Νικολάου στο Ψυχικό, δίνοντας μάλιστα και τη διεύθυνση της κατοικίας της.

Η απάντηση Νικολάου

Με δύο αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Σοφία Νικολάου απαντά στο Παύλο Πολάκη κάνοντας λόγο για «προσωπικό μένος εναντίον της τονίζοντας ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του σφακιανού βουλευτή και των άθλιων συκοφαντών.

Στις οργισμένες αναρτήσεις της η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής χαρακτηρίζει, βρώμικο, άθλιο και επικίνδυνο άνθρωπο τον Πολάκη και επισημαίνει ότι τον καθιστά υπεύθυνο στην περίπτωση που πάθει κάτι η ίδια ή η οικογένεια της.