Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε η 28χρονη στο Τυχερό Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή  με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος και εκδορές στα χέρια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης Βίκυς συνεχίζονται παρά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που απέκλεισαν εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Σήμερα σύμφωνα με όσα μεταδίδει το evros-news θα υποβληθεί αίτημα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, για να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Το κινητό της 28χρονης έπαθε ζημιά κατά την πρόσκρουση της με την μοτοσικλέτα στο έδαφος και οι αστυνομικοί θέλουν να δουν με ποιοους ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία από το μεσημέρι της Κυριακής που εξαφανίστηκε, μέχρι την στιγμή που πέθανε.

Ακόμα, θέλουν να πάρουν στοιχεία αν υπήρχαν τις ίδιες ώρες και στίγματα από άλλα κινητά στην ίδια περιοχή.

Παράλληλα ξεκίνησαν ήδη οι καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης Βασιλικής, αλλά και από συγγενείς της, προκειμένου να ρίξουν… φως στα αίτια του θανάτου της.

Αν την απασχολούσε κάτι τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να προχωρήσει στην αυτοχειρία που είναι η ιατροδικαστική εκτίμηση. Αν είχε προβλήματα, με ποιους και τι μπορεί να ήταν κάτι το τόσο σοβαρό που την επηρέασε.

Μετά την σημερινή κηδεία της, αναμένεται δώσουν καταθέσεις και τα μέλη της οικογένειας της 28χρονης, οι γονείς και ο αδερφό της, σε μια προσπάθεια να δώσουν κάποια εξήγηση για την τραγική κατάληξη.