Τις ευχαριστίες του προς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για την διαχρονική του προσφορά στην παράταξη διατυπώνει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ανακοίνωση ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Παράλληλα, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο κ. Καραμανλής θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας, αλλά και της ΝΔ και καταλήγει τονίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη που ξεκινά.

ΝΔ: Ψηφοδέλτια με «αυστηρή αξιολόγηση» και εκπλήξεις

Ολη η δήλωση του πρωθυπουργού

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραμανλή για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και τον τόπο. Προσωπικά, μάλιστα, δεν ξεχνώ ότι υπό τη δική του κομματική ηγεσία εντάχθηκα στην πολιτική.

Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία. Πολύ περισσότερο σήμερα, που η καμπή στη δική του πολυετή διαδρομή συμπίπτει με το άνοιγμα νέων και αισιόδοξων οριζόντων για την πατριδα και το κόμμα μας.

Γι’ αυτό και είμαι σίγουρος ότι, απ’ όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης. Και θα είναι παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη που ξεκινά.