Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η ανήλικη έδωσε την έκτη σε σειρά κατάθεσή της, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 5 συλλήψεις.

Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας μίλησε στο Mega, και την εκπομπή «Live News» αποκαλύπτοντας πως το ανήλικο θύμα έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα, και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ακόμη 6 νέες συλλήψεις.

«Η 12χρονη έχει δώσει έξι καταθέσεις και έχει αναγνωρίσει αρκετά άτομα αλλά δεν μπορώ να σας προσδιορίσω τον αριθμό. Οι πρώτες συλλήψεις έγιναν και πράγματι από αυτά που ακούμε θα υπάρξουν και οι επόμενες έξι ή εάν όχι θα κληθούν να παρουσιαστούν ενώπιον της ανακρίτριας» αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας.

Συνέχισε, τονίζοντας πως «το σοκαριστικό είναι πως μιλάμε για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας, για ανθρώπους της γειτονιάς».

Κατόπιν ο δικηγόρος σημείωσε πως ο Ηλίας Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της 12χρονης. «Ένας άνθρωπος με αυτή τη διαστροφή δεν ξεκινάει στα 65 του. Εάν οι έρευνες γίνουν όπως πρέπει, τότε θα πρέπει να βγουν να μιλήσουν και άλλα παιδιά που έχουν βιαστεί από αυτούς τους ανθρώπους» υπογράμμισε.

Ο κ. Λύτρας δήλωσε πως η μητέρα έχει μερίδιο ευθύνης αλλά δεν γνώριζε για την δράση του Μίχου.

«Υπομονή κάνει η μητέρα. Πιστεύω πως θα βγει κάποια στιγμή. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Έχει πέσει σε πολλά λάθη αλλά δεν είχε σχέση με το έγκλημα. Η γειτονιά την στηρίζει πολύ. Εύχομαι να είμαστε στο τέλος της υπόθεσης» κατέληξε ο κ. Λύτρας.