Σοκαριστικές είναι εικόνες από κάμερα που κατέγραψε την κακοποίηση μίας ηλικιωμένης από τη γηροκόμο που είχε προσλάβει ο γιος της να για να τη φροντίζει και η οποία χτύπαγε την 90χρονη γυναίκα με μανία.

Το απίστευτο περιστατικό  έφερε στο φως η εκπομπή του MEGA, «LIVE NEWS».

Το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό και αποτυπώνεται το μαρτύριο που βίωνε η ηλικιωμένη και ακούγεται η γυναίκα να υποφέρει και να βγάζει κραυγές.

Ο γιος της 90χρονης αναγκάστηκε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα όταν επέστρεψε από διακοπές ενός μήνα και είδε τη μητέρα του αγνώριστη καθώς η γυναίκα ήταν τραυματισμένη από τα χτυπήματα και υποσιτισμένη. Μάλιστα έλλειπαν ακόμα και κομμάτια δέρματος.

Όλα αυτά συνέβησαν τον Αύγουστο του 2018 και λίγες ημέρες αργότερα, ούτε μία εβδομάδα αφότου ο γιος είχε γυρίσει, η ηλικιωμένη πέθανε.

Η γηροκόμος καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης για έκθεση της 90χρoνης σε κίνδυνο, ωστόσο ο γιος της άτυχης γυναίκας κατηγορεί τη Βουλγάρα γηροκόμο, ότι δολοφόνησε τη μητέρα του.

«Είδα ότι έλλειπαν κομμάτια κρέας από τα χέρια της, από το δέρμα της»

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι της, δεν τη σίτιζε και για την ηρεμεί, όπως αποκαλύφθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση της έδινε τέσσερα τέσσερα ηρεμιστικά την ημέρα για να την κρατάει σε νάρκωση, σε ύπνωση, σε καταστολή», είπε ο γιος της 90χρονης περιγράφοντας τα όσα αντίκρισε στο «LIVE NEWS».

«Η μητέρα μου πριν φύγω για διακοπές ήταν αρχόντισσα», είπε χαρακτηριστικά στο MEGA.

«Όταν γύρισα είδα τη μητέρα μου ότι ήταν ταλαιπωρημένη, κακοποιημένη, χτυπημένη. Μου ψιθύρισέ στο αυτί ότι τη βαράει η βοηθός και ότι την τσιμπάει η βοηθός. Είδα ότι έλλειπαν κομμάτια κρέας από τα χέρια της, από το δέρμα της», συμπλήρωσε ο γιος της γυναίκας.

«Έβαλα κάμερες και ανακάλυψε ότι τη χτύπησε. Το υλικό από την κρυφή κάμερα που έβαλε στο σπίτι της μητέρας του, επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη. Σε βίντεο που είδα μετά και την κατήγγειλα στην αστυνομία πήγε απάνω από το κρεβάτι της και τη βάραγε χωρίς λόγο», είπε ακόμα.

«Δεν υπήρχε σημείο που να μην τη βαράει»

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αποκλειστικά στο «LIVE NEWS», ο γιος της 90χρονης, ακόμη κι η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα την κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της.

«Φώναξα γιατρό όταν γύρισα, δεν υπήρχε σημείο που να μην τη βαράει και έβαζε δυνατά την τηλεόραση για να μην ακούν τις κραυγές που έβγαζε οι γείτονες», είπε ακόμα.

Όταν πια, η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που τη φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε 7 χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία.

«Με ενδιαφέρει να τιμωρηθεί, κι όχι να είναι έξω και να γελάει και να δουλεύει. Για ποιον λόγο τη βάραγε δεν το είπε ούτε στο δικαστήριο. Δεν έχω λάβει απάντηση, κοιμάμαι και το βλέπω στον ύπνο μου. Το ζω κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο γιος της 90χρονης βγήκε απευθείας στο «LIVE NEWS» και δεν άντεξε και λύγισε βλέποντας ξανά την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωνε η μητέρα του.

«Τον Αύγουστο του 2018, που έλειψα για έναν μήνα για διακοπές και δουλειές. Η γυναίκα αυτή που πληρωνόταν πάρα πολύ καλά και είχε όλα τα καλά του κόσμου και είχε λεφτά για να ψωνίσει, Ακόμα περιμένω να μάθω τι συνέβη και η μητέρα μου μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε πετσί και κόκκαλο σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε τέσσερις μήνες μέσα σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε ακόμα.

Ο γιος της 90χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία  της γηροκόμου, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό τη Δευτέρα.