Πυκνές χιονοπτώσεις, αναμένονται από την Κυριακή, σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του για τον καιρό και τη νέα κακοκαιρία στο facebook, τονίζει πως έρχεται τσουχτερό κρύο και προειδοποιεί ότι από την Κυριακή, σε Αττικοβοιωτία, Εύβοια, αλλά και Κυκλάδες, αναμένονται, πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια.

Καιρός: Ερχεται τριήμερο κακοκαιρίας με καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο

Πυκνές χιονοπτώσεις από την Κυριακή

Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σας είχα αναφέρει μέσα από το δελτιο καιρού της ΕΡΤ 3 για το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (με κάποια σάιτ να αναφέρονται σε κοντρες που ποτέ δεν υφισταντο!).

Τα τελευταία λοιπόν προγνωστικά στοιχεία που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά θέλουν κάποιες μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο στα ηπειρωτικά ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο αλλά όλα δείχνουν ότι κυρίως από την Κυριακή τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη!

Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!».

Δείτε την ανάρτηση: