Με πάνω από 50 εκατομμύρια οδηγούς πίσω από το τιμόνι του, το νέο Corolla έρχεται και στην Ελλάδα με ατού την υβριδική του τεχνολογία σε τρεις εκδόσεις, Corolla Hatchback, Touring Sports και Sedan. Φέρει νέα εμφάνιση και ως ατού προβάλλει την  πέμπτη γενιά του κορυφαίου σε όλο τον κόσμο Full Hybrid Electric συστήματος της Toyota.

Συγκεκριμένα θα προσφέρεται με Hybrid Electric συστήματα 1.8 και 2.0 λίτρων ενώ αμφότερα συνδυάζονται με έναν ισχυρό  ηλεκτροκινητήρα .Ο  1.8 λίτρων παρουσιαζει αυξημένη ισχύ κατά +18 ίππους στα 140 ενώ ο ισχυρότερος των  2.0 λίτρων, διαθέτει αυξημένη ισχύ που αγγίζει τους 196 ίππους.

Το Νέο Corolla φέρει  τις πιο σύγχρονες ψηφιακές λειτουργίες και δυνατότητες των συστημάτων πολυμέσων της Toyota, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη διαισθητική εμπειρία χρήστη Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη πολυμέσων 10,5” παρουσιάζει γραφικά με υψηλή ευκρίνεια ενώ η οθόνη του οδηγού έχει επίσης μετασχηματιστεί σε έναν πλήρως νέο πίνακα οργάνων 12,3”, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία, που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού σε τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις: Casual, Smart, Sport και Tough.

Το Corolla προσφέρει στον βασικό του εξοπλισμό το Τoyota Smart Connect 10,5’’ και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ σε όλες τις εκδόσεις Hatchback και Τouring Sports, και στο Sedan από την έκδοση Active Plus.

Επίσης εξοπλίζεται με το Toyota T-Mate, που συνδυάζει τη νέα, τρίτη γενιά του πακέτου Toyota Safety Sense. Το κορυφαίο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης, διαθέτει νέες λειτουργίες για την υποστήριξη του οδηγού σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα σεναρίων οδήγησης.

Με νέα κάμερα και αισθητήρα ραντάρ κυμάτων χιλιοστού ενισχύει το εύρος και την ικανότητα ανίχνευσης, κάνοντας την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία όλων των επιβατών του οχήματος και των άλλων χρηστών των δρόμων. Κοστίζει από 21.170€